江苏成考网,主要为江苏省成考考生提供报考咨询、考前培训服务的网站,所有报考信息以江苏省教育招生考试院为准。

服务电话:18788899550

在线客服
  • 报名
  • 1
教务电话:18788899550

江苏成人高考英语高中起点英语考试真题

2020-07-16 08:53:43来源:江苏成考网点击:

一、词汇与语法知识(共15小题;每题1 . 5分,共22 . 5分。)从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项。
1、My friend Bob always                             jokes whenever we get together.
A、 says
B、 speaks
C 、 talks
D、tells
答案:D
解析:此题暂无解析
2、 Before Tom got to the cinema,the film                                          
A、 had begun
B、 will begin
C、 has begun
D、 begins
答案:A
解析:此题暂无解析
3、The driver kept one eye on                  traffic and the other on                  map.
A、 不填;a
B、 a ; a
C、 the ; the
D、 the;不填
答案:c
解析:此题暂无解析
4、I couldn't find my black gloves                         .
A、 nowhere
B、 somewhere
C、 everywhere
D、 anywhere

答案:D
解析:此题暂无解析
5、Mary picked up her children's clothes that                          on the floor.
A、 lie
B、 will lie
C、 have lain
D、 were lying
答案:D
解析:此题暂无解析
6、 Jane had already finished cooking                                   the time I got home.
A、 in
B、 on
C、 by
D、 at
答案:c
解析:此题暂无解析
7、 Excuse me,where is the meeting room?
--Just a second. Til have someone                             you there.
A、 takes
B、 take
C、 taking
D、 to take
答案:B
解析:此题暂无解析
8、fl! never forget the day                     I became a doctor.
A、 that
B、 which
C、 where
D、 when
答案:D
解析:此题暂无解析
9、Your article is well written,but I think you should  it                           again.
A、 go off
B、 go by

C、 go over
D、 go against
答案:c
解析:此题暂无解析
10、There's plenty of time,so you                 worry about it.
A、 needn't
B、 couldn't
C、 mustn't
D、 wouldn't
答案:A
解析:此题暂无解析
11、My bedroom was very small, with the window                             the street.
A、 faces
B、 facing
C、 faced
D、 to face
答案:B
解析:此题暂无解析
12、A few days ago I visited a friend of                                     and that day I learned a valuable lesson.
A、 me
B、 mine
C、 my
D、 myself
答案:B
解析:此题暂无解析
13、 --Would you like to go to the theater with me tonight?                            ,but I don't think I can afford the time.
A、 That's nothing
B、 Well done
C、 I'd like to
D、 I'm afraid not
 
14 、Q FAmilv mpmhpr<; wnrkprl hArrl tiir                        thAt thav HaH Qcciich feed

A、 making
B、 make
C、 made
D、 to make
答案:D
解析:此题暂无解析
15、The light was so                      that I had to cover my eyes.
A、 bright
B、 weak
C、 soft
D、 natural
答案:A

解析:此题暂无解析

报考服务

关注公众号

扫一扫关注微信公众号

随时获取成考政策、通知、公告以及
各类学习资料、学习方法、教程

考试提醒

2020年全国成人高考还有

00

考试时间:10月24日、25日
江苏成人高考报名 考生查询服务
18788899550